PRISVÄRDA SÄNGKLÄDER av ULL & SNABBA LEVERANSER

Desktop32

Lite kyligare nu – så varför inte skaffa ett ulltäcke? Eller kudde också? Willa Nord har både vanliga täcke med storlek 150×210 cm (699.-), men även barntäcke 110×125 cm(449.-) & dubbeltäcke 220×240 cm (1150.-). Ullkuddar kan du välja med 500g ull (229.-) & 700g ull (299.-) & dragledja (för att justera mängden av ull).

Det största fördelen med ull är att den isolerar mot både värme och kyla. Ullen hjälper dig att hålla en perfekt sovtemperatur och du svettas mindre.

Ullen som används i våra täcke/kudde kommer från Tyskland och är tvättad/avfettad med naturlig tvättmedel, jonisk salt och natriumkarbonat (soda) i Belgien och allt enligt EU-s eko-certifiering, som innebär att våra ullprodukter innehåller inga farliga ämnen.

Posted in ull Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


eight + 7 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>