VARM & NATURLIG ULLTÄCKE

_MG_1987-500x500

Har du inte skaffat dig en skön varm ulltäcke än? Då är det dags. Du hittar ulltäcke, ullkuddar (500g ull eller 700g & dragkedja för att justera mängden av ull) och nu har vi även dubbeltäcke (220x240cm). Allt detta hittar du i willanord`s webshop. Willa Nord är litet Malmö-baserat företag som säljer sköna och skonsamma hemtextilier. Ullen som används i våra täcke kommer från Tyskland och är tvättad/avfettad med naturlig tvättmedel, jonisk salt och natriumkarbonat (soda) i Belgien och allt enligt EU-s eko-certifiering, som innebär att våra ullprodukter innehåller inga farliga ämnen.DSC_0275

Du hittar även linnelakan, det är skön känsla att bara ha naturmaterial när du sover. Alla Willa Nords linneprodukter är av ekologisk linne och tillverkad enligt EU-s eko-certifiering, som innebär att dessa tyger och textilier innehåller inga farliga ämnen.
Trådtäthet i tyget i våra sängkläder är 185, vilket är måttet som anger antal trådar per kvadratmeter.
Ju högre trådtäthet desto mer material och längre hållbarhet.

Bra priser och snabba leveranser!
DSC_0097

Posted in Linne, ull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


4 × one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>