PRAKTISKA HANDDUKAR

16-colors-names-of-Willa-Nord-pestemals-kopia

Turkiska Hamam handdukar är väldigt praktiska pga att dem tar lite plats (bara 300 gr), torkar snabbt och är väldigt bekvämt att ta med på resan. Sköna resekompisar nu i vinterlovet när många ska åka skidor eller till solen. Dessutom är handdukar så snygga att du kan använda den som halsduk och när det blir kyligt på flyget så använda den som filt. Alla fina färger av turkiska handdukar hittar du i Willa Nord webshop. Handukar har bra storlek 90×180 cm, 100% bomull och kostar 190 sek per styck. Eller varför inte  beställa 4 av våra populäraste färger (grå, turkos, vit-grå, vit-turkos) för bara 660 sek?
20170814_135107

Posted in Turkiska Handdukar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


− eight = 0

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>