ULLKUDDE med DRAGKEDJA

_MG_1987

Du kan välja mellan en kudde med 500 g ull i eller en kudde med dragkedja och 700g ull i eller ullkudde helt i ull, utan bomullsöverdrag (479 sek).Det senaste för att du ska själv kunna reglera mängden av ull i kudden. barn kanske behöver tunnare kudde, då kan du plocka ut en del ull. Som vuxen vill man ha tjockare kudde med mer ull i.
Jag märkte själv efter ett tag,när jag hade sovit med vanlig ullkudde 500g att den blev lite för platt, tunn. Det är därför vi har nu tagit in en kudde där varje person kan själv bestämma mängden av ull i kudden genom att öppna kudden och ta ut eller lägga till ull:) 500g ullkudde kostar 229 sek och 700g ullkudde med dragkedja 299 sek. båda kuddar finns även att köpa tillsammans med ulltäcke:)

Läs mer om ull och dess bra egenskaper på Willa Nords hemsida.
_MG_1858

DSC_0044

Posted in ull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


× two = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>