SKÖNA NATURMATERIAL i SÄNGEN – ULL, LINNE mm

DSC_0059

Du hittar prisvärda sängkläder i naturmaterial som ull och linne hos oss på WillaNord.
Det största fördelen med ull är att den isolerar mot både värme och kyla. Ullen hjälper dig att hålla en perfekt sovtemperatur och du svettas mindre. Vi har ulltäcke (med bomulls överdrag) i vanlig storlek 150×200 cm och ullkuddar med 500g ull, men även med 700g ull och dragkedja ifall du vill ändra mängden av ull i kudden. Till dig som fryser lätt har vi tjock ullfilt (3000g ull) & kudde “lamm”, som hjälper dig även somna ifall du räknar får som finns på täcket (se på bilden nedan). Alla ullprodukter hittar du här.
DSC_0563

Linnet är likt ull ett isolerande material, vilket innebär att det värmer om vintern och är svalt om somrarna.
Därför används linne för att tillverka sängkläder. Linnefibrerna är även smutsfrånstötande och hålls rena länge, de luddar inte heller. Alla Willa Nords linneprodukter är 100% av linne och tillverkad enligt EU-s eko-certifiering. Trådtäthet i tyget i våra sängkläder är 185, vilket är måttet som anger antal trådar per kvadratmeter. Ju högre trådtäthet desto mer material och längre hållbarhet. I WillaNord`s webshop hittar du naturfärgade och randiga örngått, lakan och påslakan. Vi har bra priser och snabba leveranser. Tveka inte kontakta oss med frågor/funderingar eller om du vill komma förbi  vårt showroom i Malmö, Kronborgsvägen 1 – med email – willa@willanord.se
DSC_0269

Posted in Heminreding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


seven − = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>