WILLA NORD hos BODY GALLERIAN i TOMELILLA

BODYGALLERIANHAMAMSPANästa fredag, den 29 maj kommer Willa Nord med sina härliga turkiska hamam handdukar vara i Body Gallerian i Tomelilla. Body Gallerian firar 1-år med öppet hus mellan kl 11-19 och massa erbjudande, nyheter, tävlingar mm. Bara den dagen har du möjlighet att köpa turkiska hamam handdukar (från Willa Nord) för bara 220 sek (ord. pris 250 sek).
Denna sommarens största HIT – turkiska Hamam handdukar/ Pestemals som är lätta att ta med, tar lite plats och torkar snabbt. Enkelt att ha med i träningsväskan, barnvagnen, resväskan eller i bilen, 100% bomull och mycket bra storlek 90x180cm. Välj mellan 8 underbara färger:)
Pestemal miljö

Posted in Heminreding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


− 6 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>