TURKISKA HAMAM HANDDUKAR/PESTEMALS

 

8-pestemal-farger

Nu finns fina, mycket praktiska turkiska handdukar i Willa Nords webshop. Dessa Hamam handdukar har storlek 90x180cm, är gjorda av 100% bomull, kostar 250 sek och finns i 8 underbara färger att välja mellan. Går att använda som sjal, halsduk, strand handduk eller ta med till träningen. Pestemal tar lite plats, är lätt och torkat snabbt. Har man med en turkisk handduk till resan, så försvinner problemet att man inte får ta med badhandduken från hotellet till stranden. Mycket enkelt att alltid ha en hamam handduk i bilen, träningsväskan eller barnvagnen, om man nu bestämmer sig för ett dopp i havet eller picknick i parken. Turkisk handduk är denna sommarens största måste!
8-pestemal-TEXT

Posted in Heminreding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ 3 = seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>