LINNE & ULL

DSC_0082

Linne och ull är det skönaste material att sova med. Sängkläder av ull & linne isolerar mot både värme och kyla. Ullen hjälper dig att hålla en perfekt sovtemperatur och du svettas mindre. Linnefibrerna är smutsfrånstötande och linnelakan hålls rena länge, de luddar inte heller. Linne är dessutom ett ekologiskt naturfiber, vilket är mycket mer ekologiskt att tillverka och förädla än bomull. Har man börjat att sova med ulltäcke, ullkudde och linnelakan, då är det svårt (omöjligt) att byta ut mot nåt annat material (av egen erfarenhet;))

DSC_0110

Sköna och snygga ullplädar (100% ull)  från Woolish hittar ni i Willa Nord`s webshop.
DSC_0093Här lite vårkänsla med tulpaner.

Linne är även ett hållbart tyg och har förmågan att ta upp mycket vatten, därför används den gärna att tillverka handdukar. Linnehanddukar i 3 olika storlekar & 3 olika färger hittar ni också i webshopen.
..och sist men inte minst, en bild med lite strand & sommarkänsla (det är ju inte så långt borta)
DSC_0103
x

Posted in Heminreding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


6 × one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>