ULLTÄCKE

_MG_1947Det är stor skillnad att sova med ulltäcke eller duntäcke. Den största fördelen med ull är att den isolerar mot både värme och kyla. Ullen hjälper dig att hålla en perfekt sovtemperatur och du svettas mindre. I ullen finns det ett fett som heter “Lanolin”, det är ett naturligt fett som stöter bort fukt och smuts. Det gör ullen till det renaste och torraste material som vi kan sova i. Den torra miljön gör att bakterier, svampsporer och kvalster inte trivs. Ull drar inte heller till sig damm.
WILLANORD KARKIK

Gillar du att sova med öppet fönster eller i ett kallt rum och tycker att ett vanligt täcke inte värmer tillräckligt, så hittar du ullfilten “Lamm”, som är 100%, väger ca 2,7 kg, storlek 150 x 200 cm och kostar 1399.- (ink. moms)
_MG_1995

Posted in Heminreding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


9 × = fifty four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>