SKÖNA LINNELAKAN mm

Sköna linnelakan, både randiga och naturfärgade, hittar ni i Willa Nords webshop. Har man en gång börjat använda linnelakan så kan man inte sova mellan något annat längre. Linnet är ett isolerande material, vilket innebär att det värmer om vintern och är svalt om somrarna. En välskött linnetextil blir bara vackrare ju äldre den blir. Om den sköts rätt kan den hålla i mer än 100 år. Ullpläden och kudden är från Woolish och även dessa hittar ni i Willa Nords webshop.

Posted in Heminreding Tagged with: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


seven − = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>